Hitta närmaste DHL Servicepoint – Lämna in och hämta paket

Skicka paket billigt här 

 

 

 

Vad behöver du göra för att bli en DHL servicepoint location i första hand? Du måste delta i DHL-auktoriserade DHL servicepoint location-programmet för att bli godkänd. Du kommer sannolikt att behöva:

Måste du vänta med att bli godkänd för den här platsen, eller kommer DHL att ge dig godkännande vid ditt första försök att bli en servicepunkt? Varför? Svaret är ganska rakt framåt. De flesta förstår att DHL verkligen vill att du som servicepunkt ska gå med i deras program, så att de omdirigerar dig till figur 3 nedan. Om du inte lätt kan hitta pengar för årsavgiften för servicepunkten är det inte lönsamt för dig. Du måste kunna ge lägsta möjliga kostnad för att ditt företag ska gå med i programmet.

Om du inte uppfyller lägsta möjliga kostnadsriktlinje måste du komma tillbaka till DHL med ditt erbjudande. Tiderna för bearbetning av visitkort och andra dokument är långa, och du måste vara tillgänglig för att tillgodose deras behov.

Vad behöver du ge DHL för att bli en auktoriserad DHL servicepoint location? Det finns en lista över tjänster nedan med några av de vanligaste. Listan kan också innehålla andra tjänster och avgifter.

DHL-vård inom USA klockan 16.00 söndag kväll

DHL servicepoint location-programmet är en stor sak, och det är viktigt att inse att platsen kanske inte kvalificerar sig för rabatten. Här ligger också risken. Det kommer sannolikt att vara i form av var du än väljer vad du väljer. Här är vad du också måste tänka på: Vad gör att du kan få tjänsten som tillhandahålls av DHL-platsen? – kommer du att få en permanent leveransplats eller tillgång till 24/7 tillgång till frakt de första tre månaderna? Svaren kommer att vara olika baserat på:

Hur bestämmer du dig för om det här är vad du vill? Beviset på puddingen ligger i beställningsprocessen och det faktum att du kan komma åt handel i ditt närområde 24/7.

Vem skickar dig? Både den föredragna destinationen i USA och den amerikanska kunden skickas på samma plats samtidigt för 24/7 åtkomst.

Vem tar emot? Du kan skicka din kund ett personligt kvitto för hans / hennes varor, eller får de ett icke-anpassat kvitto från den totala leverantören?

Hur lång tid tar det för dig att kunna använda åtkomstpunkten? Tiden är avgörande här så du behöver vanligtvis agera inom tre veckor. Ett telefonsamtal med komponenten USA kommer att behövas för att besöka USA och logga in på ditt konto.

Kommer du att kunna använda specifika tjänster, såsom direktfrakt, eller kommer du att vara begränsad till standardleverans? Kommer du också att begränsas av en anläggning?

Måste du höja dina priser? Dina priser kommer inte att följa några speciella minimum eller specifikationer för DHL. Så länge tjänsten inte är begränsad kommer detta att gälla, dina priser kommer att förbli i enlighet med den tjänst du använder.

Dina kunder. Kommer de att få tillgång till ditt kontor i USA? Kommer de att kunna göra beställningar och betala för beställningar via e-post?

DHL fysisk plats. Behöver du en dedikerad webbplats eller behöver du tillgång till en amerikansk webbplats? Kommer det att placeras i D nederlag Center eller Southanticipated? Och behöver du citera en plats utanför USA?

DHL servicepoint location. Kommer du att kunna komma åt dina DHL servicepoint locations via DHL? Finns det stora skillnader i krav? Kommer dina kunder med andra ord att nå och beställa tjänster från din DHL servicepoint location?

Andra tjänster du tillhandahåller genom programmet kan också behöva anges separat.

DHL kan också proaktivt hjälpa ditt företag i den dagliga funktionen av processer, vilket kan vara innehållshanteringssystemet du följer. Kanske har schemaläggningen av teammöten varit ett problem? Var ditt senaste seminarium en enorm hit eller en flopp? Detta säkerställer att du kan uppnå dina mål, att du uppfyller förväntningarna och att du kan få en produktiv ökning av intäkterna.

DHL-auktoriserade DHL servicepoint locations kommer också att kunna tolka de data du anger i programmet. Denna process hjälper till att använda DHL-anslutningsprogram som fortfarande kan vara relevanta, kan inkludera tillverkningsschema, aggregerad tjänst samt uppfyllande tjänster för den verkställande sviten.

Inlärningsriktlinjer för att avgöra vilka områden du kvalificerar dig för.

Ge dig detaljerad exakt vad du vill från DHL, så att du kan fokusera din annonsering på endast de nödvändiga tjänsterna du verkligen behöver.